RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Teksten en vertalingen

'Wat je bent, zeg je zelf'. Deze uitspraak is onze favoriete variatie op het alom bekende kinderliedje ‘Wat je zegt, ben je zelf’.

Beide begrippen lijken synoniemen te zijn. De praktijk is echter een stuk weerbarstiger. Snapt de luisteraar ook wat u zegt? Heeft hij de USP's begrepen? Alleen dan weet de ontvanger van uw boodschap ook echt wie u bent!

Begin bij het begin. Zeg ons wie u bent. De tekstschrijvers van Nifterik Multimedia kristalliseren de kernpunten uit uw verhaal. Het overbrengen van boodschappen is onze passie. Duidelijk zijn. Sterke kanten benadrukken en draagvlak creëren voor uw verhaal. Uw boodschap wereldkundig maken met stevige teksten. En zorgen dat de luisteraar ook snapt wie u bent.

Bij Nifterik Multimedia schrijven we persberichten, commerciële artikelen, achtergrondartikelen en webteksten. Indien gewenst zorgen we er in samenwerking met vertaalbureau's voor dat mensen in Duitsland, Engeland of China uw boodschap ook begrijpen.

Wat zegt u? Wie bent u?
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019