RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 131 weken geleden @nifterik
Menu

Reclame

Al jarenlang zijn mensen in de ban van kleuren, vormen en beelden. Reeds vroeger hakten de beeldhouwers immers met hun vlijmscherpe bijlen de hoofden van hun meesters uit in de keiharde rotsen. Later hanteerden artistieke handen fluweelzachte penselen. Door kleurige inkt ontsproten de meest verwonderlijke afbeeldingen. Deze sfeer zetten wij voort met de meest moderne techniek.

U kunt bij Nifterik Multimedia terecht voor alle voorkomende grafische media. Hierbij kunt u denken aan logo's en huisstijlen, flyers en brochures, advertenties, mailingen, teksten en vertalingen, fotografie, presentaties, banners en spandoeken, beletteringen, standinrichtingen, etc. Naast het ontwerp kunnen we zorgdragen voor de productie bij door ons erkende drukkers en reclameproducenten.

Nifterik Multimedia is tevens uw partner in het versturen van zowel digitale als schriftelijke maillingen. De mailingen worden in overleg met u op een pakkende wijze samengesteld. Desgewenst verzorgen wij ook de post / huis aan huis bezorging en bijvoorbeeld de conversie van uw adressenbestand.

Wilt u op een unieke wijze onder de aandacht komen van uw publiek? Kies een van de mogelijkheden hierboven of bel gerust voor meer informatie naar 0488-413156.
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019