RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Marketingcommunicatieplan

Binnen een marketingcommunicatieplan staat de vraag centraal: 'Aan wie, moet welke informatie gecommuniceerd worden met welke middelen en binnen welk budget'. Het is interessant om daar samen met Nifterik Multimedia over na te denken.

Voor het marketingplan analyseren we de markt waarin u actief bent, uw afnemers en de concurentie. We stellen een doelgroep en een doelstelling vast en bepalen een budget. Samen met u maken we een keuze uit alle communicatiemogelijkheden die bij uw bedrijf passen. Met de juiste mix realiseren we creatieve campagnes!

Een plan geldt gemiddeld voor de periode van een tot drie jaar. Consumenten en trends veranderen immers razendsnel! Dankzij een marketingcommunicatieplan bent u in staat snel in te spelen op veranderingen en nieuwe kansen. Het is tijd voor controle van  uw communicatie. Tijd voor besparingen. Tijd voor grip op uw budget. Tijd voor Nifterik Multimedia!
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019