RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Advies

Het bezit van een sterk merk is van het grootste belang voor een onderneming. Hoe kunt u verder bouwen aan een sterk merkimago?

Wel eens nagedacht over de doelgroep en doelstelling van uw reclame-uitingen? Wat is de kernboodschap en welke middelen gaat u inzetten om deze te verspreiden? Hoe bepaald en bewaakt u het budget? We analyseren graag wat de kracht is van uw bedrijf! Heel eenvoudig in een adviesgesprek, of uitgebreid in een helder marketingcommunicatieplan.
Er zijn heel wat tools voorhanden. Reclame, evenementen, PR, sponsoring, persoonlijke verkoop, online communicatie, emailings, gratis publiciteit, etc. Nifterik Multimedia adviseert u graag hoe u de juiste mix kunt vinden en de tools effectief kunt inzetten.

Marketingcommunicatie adviseur J.D. van Nifterik gaat graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Bel gerust, tel. 0488-413156, zodat we samen verder kunnen bouwen!
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019