RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Zoekmachine marketing (SEO / SEA)

Hoe val je op tussen al die miljarden websites op internet? Doordat dit aantal snel groeit, wordt de vindbaarheid van uw website steeds moeilijker. Hoe trek je bezoekers naar je website?

SEO
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is gericht op het verkrijgen van meer relevante bezoekers en conversie op een website door de kwaliteit en de inhoud van de webpagina's te verbeteren. SEO is gericht om zo hoog mogelijk te scoren bij de normale zoekresultaten in de zoekmachine. SEO richt zich ook op gemixte zoekresultaten, zoals Google Places, afbeeldingen, video, nieuws en bedrijfsgegevens. Deze resultaten zijn belangrijk, ze zijn voordelig en kennen een hoge betrouwbaarheidsfactor. 

Bij Nifterik Multimedia begint dat al met de realisatie van uw website. We houden rekening met de actuele eisen van zoekmachines zoals Google en passen daar ons eigen CMS (website beheer programma) continue op aan. De hele inrichting passen we op SEO aan. Samen met de ondernemer bepalen we doelstellingen. We voeren een analyse (woordonderzoek) uit. Dat verwerken we weer in de siteopbouw en de inhoud van de website. Maar ook buiten uw website om optimaliseren we. Uiteraard zorgen we voor de juiste rapportages en evalueren we de SEO continue.

We weten wat we juist wél moeten doen, maar ook wat juist niet aan te bevelen is. Wel eens gehoord van het AIDA(S) principe? We vertellen u er graag meer over!

SEA
Het adverteren in de zoekmachines (SEA) is een goed medium voor o.a. het opbouwen van naamsbekendheid. Google Adwords is veruit het meeste gebruikt. We helpen u graag bij het inrichten van online advertentiecampagnes. Kiezen we voor topposities? Wat is het budget per klik? Wat zijn specifieke woorden of termen die we kunnen inzetten? Natuurlijk wilt u zo hoog mogelijk rendement uit uw investering. Maak snel een afspraak met één van onze professionals!
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019