RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Websites

Bij Nifterik Multimedia kunt u terecht voor de complete ontwikkeling van uw website. Desgewenst regelen we voor u de domeinnaam-registratie, de webhosting, het design, de realisatie, het onderhoud, de optimalisatie, etc. Door toepassing van het CMS systeem kunt u desgewenst uw website zelf beheren. We gaan volgens een vaste methode te werk:

Uw idee
Welk plan heeft u in gedachten? Bespreek samen met een van onze adviseurs uw wensenlijst. Welke informatie is er beschikbaar? Welke eisen stelt u aan uw nieuwe website? Welke doelgroep heeft u op het oog? Wij sparren graag en delen uiteraard onze adviezen en ideeën! Samen bepalen we de juiste uitstraling, menustructuur en de mogelijkheden van uw nieuwe website. Is de afstand te groot? Dan overleggen we telefonisch of via een online intake formulier. We denken met u mee, bekijken alternatieven en beoordelen de haalbaarheid van het project.

De inhoud van een website kan worden uitgebreid met vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: weblogs, forums, fotoalbums, Google Maps, gastenboeken, contactformulieren, offerte-systemen, extranet, vergelijkingsystemen, ledenregistraties, rekenmodules, socialmedia intergraties, agenda's, etc. Uiteraard behoren meertaligheid en multi-sites tot de mogelijkheden.

Offerte
Het plan is vastgesteld. Budget is natuurlijk een belangrijke factor. Daarom ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Hierin omschrijven wij het concept, de prijsstelling, de voorwaarden en de datum waarop uw nieuwe site online kan gaan! Bij Nifterik Multimedia geldt: afspraak = afspraak!

Voorbereiding
Als we uw opdracht hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Als u wilt, hangen wij alvast een ‘onder constructie’ pagina aan uw domeinnaam. Samen met uw projectleider verzamelt u tekst, beeld en ander benodigd materiaal. Heeft u nog geen logo, huisstijl, beeld of tekst? Doe gerust een beroep op onze vormgevers en tekstschrijvers!

Design
We maken een schetsontwerp van de homepage en een aantal andere schermen. Daarna wordt het ontwerp in nauw overleg met u definitief uitgewerkt. Het ontwerp geeft u een goede indruk van het uiteindelijk resultaat en wordt voorzien van een nauwkeurige functieomschrijving. Uw plan krijgt vorm! Uiteraard behoren al beschikbare designs of samenwerking met andere reclamebureau's tot de mogelijkheden.

Realisatie
Na goedkeuring van het ontwerp wordt uw website technisch gerealiseerd. De website wordt voorzien van ons CMS systeem zodat u de website zelf kunt beheren. Natuurlijk houdt uw projectleider u telkens op de hoogte van de vorderingen. Snelle laadtijden, flexibele indelingen, gebruiksgemak, veiligheid, zoekmachinevriendelijkheid, etc. zijn belangrijke speerpunten.

Testen
Natuurlijk testen wij de website en controleren of deze compleet is. U ontvangt eventuele inlogcodes en een link om de website te bekijken en te testen. Overtuig ook uzelf!

Content plaatsen
Nu kunt u aan de slag met het invoeren van de content zoals teksten en foto’s. Als het nodig is, ontvangt u van ons uiteraard een instructie over de werking van het CMS. Zet de puntjes op de i! Wilt u data converteren van uw bestaande site of andere bronnen? Of heeft u geen tijd om de content zelf in te voeren? Dan zetten we graag een van onze specialisten in.

Online
We registeren uw nieuwe domeinnaam of verhuizen de domeinnaam als u er al een heeft. Ook regelen we de benodigde webhosting.  Dan zetten we website live. Het eindresultaat mag er zijn, daarvan zijn wij alvast overtuigd.

Content up-to-date houden
Content kunt u gemakkelijk toevoegen, onderhouden en optimaliseren via het CMS systeem. Het is belangrijk dat uw website aantrekkelijk blijft voor de bezoeker en up-to-date informatie omvat. Natuurlijk denken en helpen we graag mee!

Promotie
Uw website wordt aangemeld bij belangrijke zoekmachines. Uiteraard kunt u campagnes starten om uw website extra onder de aandacht te brengen. In de zoekmachines of Social Media. Of wat denkt u van e-mailmarketing en online advertisement? Laat u het liever aan ons over? Wij maken graag een promotieplan voor u.

Technisch onderhoud
Onderhoud is belangrijk om de veiligheid van uw website te garanderen. Natuurlijk stopt onze service niet als de website is opgeleverd. Wilt u dat wij uw website onderhouden? Of ziet u graag dat uw website technisch up-to-date blijft? We gieten de extra service graag in een overeenkomst. Dan blijft u altijd bij de tijd.

 
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019