RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Webshops

Een standaard webshop is zo gepiept. Maar een onderscheidende webwinkel is een ander verhaal. Vergelijk het met een gewone winkel. Die wordt miniteus tot op de laatste millimeter ingericht. Zuiltje hier. Likje verf daar. Themahoekje inrichten. Artikelpresentatie op orde. Zo werkt dat.

Bij Nifterik Multimedia is een webwinkel een maattraject. Unieke winkels zijn het resultaat van jarenlange ervaring. Welke doelgroep heeft u op het oog? Vertel het ons! Dan zorgen wij voor een toegankelijke, gebruiksvriendelijke webwinkel. In de 'look and feel' die bij uw bedrijf past en met een uitstalling die de verkoop van uw producten bevordert!

Uiteraard kunnen betalingsmogelijkheden zoals Ideal, OmniKassa, PayPal, etc. worden toegepast. Het is mogelijk uw winkel compleet webbased te maken, zodat uw hele administratie en het beheer van uw webshop via internet verloopt. Ook is het mogelijk webwinkels te koppelen aan een administratiesoftware, zoals SnelStart en Unit4 Agresso. Dankzij de koppeling met uw administratiesoftware worden zowel het klantenbestand, de voorraad, als de orders continue up-to-date gehouden op internet. Zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken. En wilt u uw webshop op zondag sluiten? Bij Nifterik Multimedia is deze optie als 'standaard' beschikbaar.

Nifterik Multimedia helpt u graag bij het ontwikkelen en beheren van uw webwinkel. Soms verzorgen we het begeleidingstraject bij de ontwikkeling van speciale websitesoftware, of adviseren we rondom effectiviteit en gebruikersgemak. Dankzij ruime online verkoopervaring kennen we de optimalisatiemogelijkheden als geen ander.

Kom langs in Opheusden. We brainstormen graag verder. Tot dan!
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019