RT @markbrouwer2010: Blundert helemaal niet! Gaat om de boodschap. Hoezo zuur? Fijne Kerst en bedankt voor het nogmaals onder de aandacht b… 134 weken geleden @nifterik
Menu

Social Marketing

Social media vormen netwerken van familie, vrienden, bekenden, collega's en zakenrelaties. Meest bekend zijn het sociale netwerk Facebook en het zakelijke netwerk Linkedin. Andere voorbeelden zijn Twitter (microblog), Pinterest (delen van favorieten), Google Plus (social netwerk), Foursquare (locaties), Meetup (ontmoetingen), Youtube (video), Flickr (foto's) en Instagram (foto's en video delen), Kieskeurig (vergelijken), Zoover (vakantiebeoordelingen), etc.

Bij Nifterik Multimedia houden we een selectieve koers aan. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar niet alle netwerken passen bij onze etische en christelijke kernwaarden. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een effectieve campagne.

Het proces begint met monitoren. Luister en ontdek wat anderen in uw vakgebied zeggen en wie belangrijke personen zijn. Communiceer, publiceer en verkoop! Nifterik Multimedia helpt u bij dat proces. We optimaliseren, integreren het in uw andere reclame-uitingen en meten de resultaten. Interesse in doelgerichte marketing? Maak een afspraak!
Design & Realisatie: Nifterik Multimedia - Copyright © 2013-2019